Tembang Maskumambang Mp3 Play and download

Download Tembang Maskumambang Torrent Ad

  sinom Bali, iseng isengan menyurat , improvisasi angan kenangan leluhur meng Indonesia.mp3

07:22 Mins | 10.3 MB | 320 KB/s Balinese song: niki sedaweg kangen ring semeton tiyangé ring Bali - J
  Tembang Macapat Maskumambang - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:26 Mins | 6.23 MB | 192 KB/s Ana uga etung-etungane nini (kaki) Lelima sinembah Dununge sawiji wiji
  Tembang Macapat Maskumambang (pelog) - Imam Syafii (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

02:52 Mins | 4.03 MB | 128 KB/s TEMBANG MACAPAT MASKUMAMBANG (pelog) Ana uga etung etungane nini (kaki
  Sekar Macapat Maskumambang PL. Br.mp3

03:44 Mins | 5.25 MB | 320 KB/s Sekar Maskumambang punika pasemonipun bayi, bayi punika taksih suci, s
  Tembang Kehidupan.mp3

01:21 Mins | 1.89 MB | 128 KB/s Tembang Dandhanggula merupakan salah satu tembang macapat (tembang tra
  Tembang macapat.mp3

05:53 Mins | 8.27 MB | 192 KB/s Tembang macapat slendro patet sanga miring asmaradana, macapat patet p
  Tembang Macapat Sinom (Slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

06:24 Mins | 9 MB | 192 KB/s Nuladha laku utama, tumrap wong ing tanah Jawi Wong Agung ing Ngeksiga
  Tembang Macapat Pucung (slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

03:55 Mins | 5.50 MB | 192 KB/s Ngelmu iku kalakone kanti laku Wekase Klawan kas Tegese kas nyantosani
  Tembang Macapat Pucung (slendro) - Karni Subekti (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:07 Mins | 5.78 MB | 128 KB/s TEMBANG MACAPAT PUCUNG (Pucung) Ngelmu iku kalakone kanti laku Lekase
  Tembang Macapat Gambuh (slendro) - Esti (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:16 Mins | 6 MB | 128 KB/s TEMBANG MACAPAT GAMBUH Sekar Gambuh ping catur Kang cinatur polah kang
  Tembang Macapat Sinom Grandhel (pelog) - Latifa (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:23 Mins | 6.16 MB | 128 KB/s TEMBANG MACAPAT SINOM GRANDHEL (pelog) Nuladha laku utama Tumrape wong
  Tembang Macapat Durma (pelog) - Latifa (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

06:10 Mins | 8.67 MB | 128 KB/s TEMBANG MACAPAT DURMA (pelog) Dipun sami ambanting sariranira Cegah dh
  Tembang Macapat Megatruh.mp3

02:33 Mins | 3.58 MB | 320 KB/s
  OM SERA ~ BANG JALI SONG DENNY CAGUR ~ VIA VALENT BY JECKEK SERA MANIA.mp3

03:13 Mins | 4.52 MB | 320 KB/s tembang macapat tembang jawa dangdut campursari hot 2013 dangdut campu
  tembang macapat.mp3

01:31 Mins | 2.13 MB | 192 KB/s sugeng midangetaken.
  Tembang Macapat Dandanggulo (slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

06:29 Mins | 9.11 MB | 128 KB/s Dhedhep tidem prabawaning ratri Sasadara wus manjer kawuryan Tan kuciw
  TEMBANG MACAPAT _TOTO MARWOTO (gambuh laras pelok pathet nem).mp3

00:56 Mins | 1.31 MB | 320 KB/s
  Sekar Macapat Megatruh - Movie_0001.mp3

04:11 Mins | 5.88 MB | 320 KB/s Tembung Megatruh kedadosan saking kalih tembung inggih punika megat la
  20120917 haznan lomba tembang macapat.mp3

02:07 Mins | 2.97 MB | 192 KB/s 20120917 haznan lomba tembang macapat tingkat SD Se-DIY.
  Geguritan (Alit - Alit Lanang) - Pupuh Maskumambang.mp3

07:08 Mins | 10.0 MB | 128 KB/s Utsawa Dharma Gita (UDG), video dari Dinas Kebudayaan Kota Denpasar. C
  Bawa Tembang SINOM PARIJOTHO.mp3

01:52 Mins | 2.62 MB | 320 KB/s Bawa Tembang SINOM PARIJOTHO dalam pagelaran wayang semalam suntuk mal
  Tembang Macapat.mp3

05:37 Mins | 7.89 MB | 128 KB/s
  Tembang Macapat Mijil (slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

05:49 Mins | 8.17 MB | 192 KB/s Poma kaki padha dipun eling, ing pitutur ingong Sira uga satriya arane
  TEMBANG DURMA MACAPAT.mp3

01:01 Mins | 1.42 MB | 320 KB/s
  Sekar Macapat Pangkur PL 6 .mp3

05:08 Mins | 7.21 MB | 192 KB/s
  Tembang Macapat Durma - Soeharmawan (Pagyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

03:19 Mins | 4.66 MB | 128 KB/s Duk miarsa krodha prabu Dasamuka Denira wre Subali Sedya ngluwihana La
  Sekar Macapat Asmarandana.mp3

05:06 Mins | 7.17 MB | 320 KB/s Tembung Asmarandana kadadosan saking kalih tembung inggih punika asmar
  Tembang Macapat Gambuh (Slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

03:21 Mins | 4.71 MB | 128 KB/s Samengko ingsun tutur Sembah catur supaya lumuntur Dhihin raga, cipta,