Tembang Maskumambang Mp3 Play and download

Download Tembang Maskumambang Torrent Ad

  Tembang Macapat Maskumambang - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:26 Mins | 6.23 MB | 128 KB/s Ana uga etung-etungane nini (kaki) Lelima sinembah Dununge sawiji wiji
  sinom Bali, iseng isengan menyurat , improvisasi angan kenangan leluhur meng Indonesia.mp3

07:22 Mins | 10.3 MB | 192 KB/s Balinese song: niki sedaweg kangen ring semeton tiyangé ring Bali - J
  Asmarandana PL6.mp3

01:07 Mins | 1.57 MB | 128 KB/s I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube
  Sekar Macapat Kinanthi Sekar Gadhung Song.mp3

01:55 Mins | 2.69 MB | 192 KB/s A piece of Javanese Traditional Little Song (Sekar Alit) called MACAPA
  Tembang Macapat Megatruh.mp3

02:33 Mins | 3.58 MB | 128 KB/s
  TEMBANG MACAPAT _TOTO MARWOTO (gambuh laras pelok pathet nem).mp3

00:56 Mins | 1.31 MB | 128 KB/s
  Tembang Macapat.mp3

05:37 Mins | 7.89 MB | 128 KB/s
  Tembang macapat.mp3

05:53 Mins | 8.27 MB | 320 KB/s Tembang macapat slendro patet sanga miring asmaradana, macapat patet p
  tembang kangen you and me.mp3

05:15 Mins | 7.38 MB | 128 KB/s Wayah wengi udan grimis, ra uwis-uwis Banyu kang tumetes, dadi saksi n
  Tembang Macapat Megatruh (pelog) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

02:29 Mins | 3.49 MB | 192 KB/s Wong ngawula ing ratu luwih pakewuh Nora kena minggrang-minggring kudu
  Tembang Macapat Kinanthi (slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:06 Mins | 5.76 MB | 128 KB/s Mangka kantining tumuwuh, Salami mung awas eling Eling lukitaning alam
  Tembang Kehidupan.mp3

01:21 Mins | 1.89 MB | 128 KB/s Tembang Dandhanggula merupakan salah satu tembang macapat (tembang tra
  Sekar Macapat Megatruh - Movie_0001.mp3

04:11 Mins | 5.88 MB | 192 KB/s Tembung Megatruh kedadosan saking kalih tembung inggih punika megat la
  John Pasta Tembang Kangen ( Carlo Wasimin ).mp3

04:40 Mins | 6.56 MB | 128 KB/s
  Tembang Macapat Pucung (slendro) - Karni Subekti (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:07 Mins | 5.78 MB | 192 KB/s TEMBANG MACAPAT PUCUNG (Pucung) Ngelmu iku kalakone kanti laku Lekase
  Tembang Macapat Mijil (slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

05:49 Mins | 8.17 MB | 128 KB/s Poma kaki padha dipun eling, ing pitutur ingong Sira uga satriya arane
  Tembang Macapat Kinanthi.mp3

03:19 Mins | 4.66 MB | 192 KB/s
  Tembang Macapat Asmaradhana (Pelog) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

04:47 Mins | 6.72 MB | 320 KB/s Padha netepana ugi Kabeh parentahing sarak Terusno lahir batine Salat
  Sekar Macapat Kinanthi - Kinanthi.mp3

04:08 Mins | 5.81 MB | 192 KB/s Tembung kinanthi lingganipun kanthi tegesipun gandheng,. Kinanthi tege
  Tembang Macapat Gambuh (Slendro) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

03:21 Mins | 4.71 MB | 320 KB/s Samengko ingsun tutur Sembah catur supaya lumuntur Dhihin raga, cipta,
  tembang jawa dhandhanggula.mp3

06:51 Mins | 9.63 MB | 192 KB/s campursari sangkuriang campursari dangdut campursari edan campursari k
  Sekar Tengahan Wirangrong, PL. 6.mp3

05:32 Mins | 7.78 MB | 128 KB/s Tembang Macapat.
  TEMBANG KANGEN asolole.mp3

05:02 Mins | 7.07 MB | 192 KB/s TEMBANG KANGEN asolole.mp4.
  Poetry Night 2011: Javanese Poem.mp3

05:15 Mins | 7.38 MB | 128 KB/s Each summer at SEASSI, students and instructors of every language get
  SEKAR GAMBUH.mp3

01:11 Mins | 1.66 MB | 192 KB/s
  Sekar Macapat Asmarandana.mp3

05:06 Mins | 7.17 MB | 192 KB/s Tembung Asmarandana kadadosan saking kalih tembung inggih punika asmar
  Sekar Macapat Dandhanggulo (Pelog) - Soeharmawan (Paguyuban Macapat Wijaya Kusuma Kota Mojokerto).mp3

06:48 Mins | 9.56 MB | 128 KB/s SEKAR MACAPAT DANDHANGGULO Yogyanira kang para prajurit Lamun bisa sam
  tembang jawa smp n 1 kejajar.mp3

02:14 Mins | 3.14 MB | 192 KB/s
  Sekar Gambuh By Novi MI AL ISLAM Krumpakan Kajoran Magelang.mp3

01:57 Mins | 2.74 MB | 320 KB/s
  TEMBANG DURMA MACAPAT.mp3

01:01 Mins | 1.42 MB | 128 KB/s